«Чорнобай-ліс» відзначив професійне свято

«Чорнобай-ліс» відзначив професійне свято

18 вересня працівники комунального лісогосподарського підприємства «Чорнобай-ліс» відзначили своє професійне свято. Привітати працівників цього підприємства завітали голова Чорнобаївської районної державної адміністрації Сергій Джоболда та голова Чорнобаївської районної ради Михайло Бурган. Вони поздоровили лісівників зі святом, побажали всіляких гараздів та нагородили кращих із кращих.

Щоденна праця за будь-якої погоди, у будь-яку пору року, охорона безцінного дару природи, спрямування зусиль на зміцнення лісового фонду, забезпечення потреб суспільства в різноманітній лісовій продукції та багато іншого – ось покликання працівників лісового господарства.
Колег, які щодня стоять на сторожі природного лісового багатства Чорнобаївщини, примножують та зберігають його, цього дня сердечно привітав директор КЛП «Чорнобай-ліс» Володимир Следь.

Успішна робота підприємства, за словами Володимира Юрійовича, насамперед, залежить від кадрів.
– Всі мої колеги – люди досвідчені, у більшості стаж роботи по 8–9 років. Всі вони, як один, – професіонали своєї справи.
Колектив, який налічує 16 працівників, працює стабільно, злагоджено, керуючись принципами ефективного господарювання на перспективу, кожен має високий авторитет та заслуговує глибокої поваги, – відзначив керівник КЛП.
Щиро поздоровили людей благородної і поважної професії голова РДА Сергій Джоболда та голова райради Михайло Бурган.

«Чорнобай-ліс» відзначив професійне свято

У вітальному слові очільник району Сергій Джоболда подякував за наполегливу працю в галузі збереження, раціонального використання та дбайливого відтворення лісів, побажав колективу процвітання і добробуту.
– Ліс – це храм природи, легені планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок, а безконтрольна вирубка лісу несе в собі значні проблеми, які можуть торкнутися практично всіх, – сказав Сергій Миколайович. – Я пишаюся вашим колективом.

Адже в 2014 році саме «Чорнобай-ліс» був визнаний кращим підприємством України. Минулого року національний бізнес-рейтинг представив до нагородження комунальні підприємства, які за своїми статистично-економічними показниками отримали найвищу кількість балів та стали лідерами економіки України 2014 року.
Згідно статистичних даних, перше місце у номінації «Фінансово-господарська діяльність» посіло комунальне лісогосподарське підприємство «Чорнобай-ліс». У номінації «Критичний коефіцієнт ліквідності» чорнобаївці теж отримали «золото».

А цього року за досягнуті високі показники в роботі, виконання по рубках, догляду, охорону лісу від пожеж, якісну посадку та догляд лісових культур, високу професійну майстерність, добросовісне виконання своїх службових обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу – грамотами райдержадміністрації та районної ради відзначено Івана Власенка, лісника обходу №8; Григорія Карпенка, лісника обходу №5; Миколу Гусака, тракториста; Євгенія Дейнегу, робочого пилорами. Отримали нагороджені і подарунки від керівництва лісогосподарського підприємства.

Інна ЧМИХАЛО

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x