Назавжди 26 років: Тальнівська громада попрощалася із захисником

Назавжди 26 років: Тальнівська громада попрощалася із захисником

Тальнівська громада попрощалися із Героєм, відважним Захисником України, Володимиром Михайловичем Воробцем. Життя молодого Героя, старшого солдата, старшого оператора взводу спостереження розвідувальної роти обірвалося 10 травня 2024 року поблизу населеного пункту Водяне на Донеччині в результаті бойових дій під час захисту Батьківщини.

Володимир Воробець народився 25 вересня 1997 року в с. Заліське Тальнівського району Черкаської області.

Хлопець навчався в Заліській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів. Після закінчення 9 класів вступив до Лисянського професійно-технічного ліцею. Здобув практичну робітничу професію тракториста – механізатора.

Із 2016 – по 2017 рік проходив військову службу за контрактом у військовій частині 2970 на посаді гранатометника.

У 2017 році Володимир Воробець брав безпосередню участь в АТО на сході країни, де в результаті бойових зіткнень отримав контузії та поранення. Мав державні нагороди за мужність та героїзм проявлені на полі бою.

Із початком повномасштабного вторгнення 8 вересня 2022 року добровільно пішов на військову службу по мобілізації, був призваний третім відділом Звенигородського РТЦК та СП Черкаської області до лав Збройних Сил України.

Володимир брав активну участь у кровопролитних боях із окупаційними військами російської федерації за визволення нашої держави.

Йому назавжди буде 26 років…

Вічна і світла пам’ять!

 

За інформацією пресслужби Тальнівської МТГ

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x