Уманчанин украв у нового знайомого телефон

Уманчанин украв у нового знайомого телефон

У пошуках коштів на алкоголь раніше судимий чоловік викрав у свого нового знайомого мобільний телефон і здав його до ломбарду. Сума збитків нанесених потерпілому складає близько 2400 гривень. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Уманського міського відділу міліції звернувся 30-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів правоохоронцям, що повертався додому від знайомих. При собі мав невеликий пакет з речами. По дорозі познайомився з чоловіком, з яким зайшов до місцевого бару випити. Поки потерпілий замовляв алкоголь, його новий знайомий зник разом з його речами.

Перевіряючи місцеві ломбарди, працівники карного розшуку знайшли крадений телефон та встановили особу, яка принесла його. Ним виявився раніше судимий 47-річний житель одного із сіл району. Чоловіка запросили до міськвідділу міліції для дачі показів. Він у скоєному зізнався, свої дії пояснив потребою коштів.

За даним фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x