У Черкасах лісівники навчалися застосовувати систем електронних закупівель

У Черкасах лісівники навчалися застосовувати систем електронних закупівель

27 жовтня в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулося методичне навчання з впровадження та користування програмним забезпеченням «APS Tender Система управління закупівлями». Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Участь в заході взяли відповідальні особи з проведення закупівель товарів робіт і послуг держлісгоспів Черкащини та Кіровоградщини.

З 1 листопада 2015 року (згідно з наказом Державного агентства лісових ресурсів України від 16.10 2015 №230) проведення держлісгоспами закупівель товарів, робіт і послуг, вартість яких не перевищує межі, встановлені Законом України «Про здійснення державних закупівель», має здійснюватися через систему електронних закупівель.

Уповноважена особа Державного підприємства «Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр» Роман Паланський та представник підприємства-оператора програмного забезпечення «APS Tender» розповіли про функціонування, переваги та особливості використання цієї системи. На прикладах наочно було продемонстровано як працює програма, які має модулі, як створюються заявки та яким чином відбуватиметься сам процес електронних закупівель.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x