У Черкасах крадії люків наробили 86 «дірок» за два місяці

У Черкасах крадії люків наробили 86 «дірок» за два місяці

У Черкасах зберігається негативна тенденція до викрадення кришок люків оглядових колодязів каналізаційних та водопровідних мереж «Черкасиводоканалу», що набула популярності у крадіїв на початку вересня.

А вже станом на кінець жовтня зловмисники своїми діями завдали збитків водному підприємству на більше, ніж 90 тис. грн. Це – за 41 викрадену чавунну кришку з оглядових колодязів. Всього за два місяці осені крадії наробили по місту 86 «дірок» на зелених зонах і проїжджій частині.

– На жаль, це не нова для нас проблема. Для порівняння, за вересень-жовтень 2014 року з оглядових колодязів мереж «Черкасиводоканалу» було викрадено 59 кришок, – таку невтішну статистику наводить начальник центральної диспетчерської служби «Водоканалу» Тарас Гончаренко. – Та все ж, черкащани небайдужі до проблем міста і нашого підприємства зокрема. Завжди повідомляють про відкриті люки чи підозрілих осіб. Ми, своєю чергою, оперативно накриваємо «дірки» сучасними полімер-пісчаними кришками, що не цікавлять злочинців у матеріальному плані.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x