Звенигородець заради наркотиків украв золотий хрестик у сина

Звенигородець заради наркотиків украв золотий хрестик у сина

Раніше судимий чоловік в одній із шкіл Звенигородського району викрав у 8-річного сина золотий хрестик. Викрадене зловмисник відразу здав до ломбарду, а гроші витратив на наркотики. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.
До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернулась 30-річна жителька міста Ватутіно. Жінка розповіла, що її колишній чоловік викрав у 8-річного сина золотий хрестик.

Вивчаючи обставини події, працівники поліції дізнались, що 29-річний чоловік прийшов до сина в школу та при спілкуванні з ним зняв золотий хрестик у нього з шиї. Правоохоронці знайшли підозрюваного за місцем проживання. При спілкуванні зі слідчим, чоловік пояснив, що на крадіжку пішов заради власної наживи. Знаючи, що в сина є золоті вироби, шляхом обману викрав у хлопчика золоту прикрасу та здав до найближчого ломбарду, а гроші витратив на чергову дозу наркотику.

За цим фактом слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x