Відбулась перша сесія новообраної Лисянської райради

Відбулась перша сесія новообраної Лисянської райради

18 листопада 2015 року у великій залі адмінбудинку Лисянської районної ради відбулося організаційне засідання 1-ї сесії районної ради VIІ скликання. Згідно із законодавством України, сесію відкрила голова Лисянської районної виборчої комісії Черкаської області Тетяна Бесараб. Вона повідомила, що обрано на виборах 25 жовтня 2015 року і зареєстровано депутатами Лисянської районної ради VIІ скликання 28 осіб та доповіла про розподіл депутатських мандатів. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

У складі районної ради нинішнього скликання 9 депутатів від Лисянської районної організації «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ», 9 – від Лисянської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Черкащани», 5 – від Лисянської районної організації «Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», 3 – від Лисянської районної організації Радикальної партії Олега Ляшка у Черкаській області, 2 – від Лисянської районної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». За віком депутати представлені так: до 35 років 3, від 35 років до 50 років 13, понад 50 років – 12. Жінок у районній раді 7 (25%). Голова РВК вручила обраним депутатам тимчасові посвідчення.

Далі депутати перейшли до порядку денного сесії: обрання голови районної ради та заступника голови районної ради. До списку таємного голосування було внесено кандидатуру Ярослава Андрійовича Попка від політичної партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ», якого за результатами голосування переважною більшістю голосів і було обрано головою Лисянської районної ради VIІ скликання. Заступником голови районної ради шляхом таємного голосування обрано Олександра Степановича Галушку від Лисянської районної організації Радикальної партії Олега Ляшка у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x