Жителі Катеринополя провели в останню дорогу ще одного захисника України

Жителі Катеринополя провели в останню дорогу ще одного захисника України

24 листопада Катеринопільщина попрощалася з учасником антитерористичної операції на Сході України Юрпольським Ігорем Олександровичем.

І.О.Юрпольський народився в селищі Катеринопіль 19 лютого 1969 року. Після закінчення Катеринопільської середньої школи №1 відслужив у армії та здобув вищу освіту. Працював механіком електроустаткування станційно-лінійної дільниці №5 в Катеринополі. 12 березня 2015 року був мобілізований до лав Збройних сил України. У званні молодшого сержанта служив у військовій частині, яка виконувала бойове завдання на території Луганської області.

Жителі Катеринополя провели в останню дорогу ще одного захисника України

За свідченням знайомих, після короткотермінової відпустки військовослужбовець мав повертатися до своєї військової частини. Зателефонував найближчим друзям, з якими проходив службу. Але звістка про те, що вони загинули, стала роковою для Ігоря. Через кілька годин після цього серце чоловіка не витримало.
Жителі районного центру, представники трудових колективів, демобілізовані учасники антитерористичної операції, керівники органів виконавчої влади району, які прийшли попрощатися з померлим, низько схиляли голови в жалобі, віддаючи данину шани захиснику України. Хоч серце Ігоря Олександровича перестало битися на рідний землі, та для своїх земляків він назавжди залишиться захисником Батьківщини, солдатом, патріотом. Адже, коли прийшла пора взяти в руки зброю, він боровся за свободу, цілісність і незалежність України.

Любов до рідної України, мужність і стійкість, непохитний бойовий дух Ігоря Олександровича назавжди залишиться прикладом для сьогоднішніх і прийдешніх поколінь жителів районного центру

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x