Вихованці «Країни добра» влаштували патріотичний захід

Вихованці «Країни добра» влаштували патріотичний захід

2 грудня 2015 року в комунальному закладі «Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра Черкаської обласної ради» відбувся урочистий захід «З Україною в серці», присвячений Міжнародному дню людей з особливими потребами.
До участі в заході долучилися заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль, директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський, заступник директора Департаменту Оксана Сімушіна, директор обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Катерина Радзівіл, шефи навчального закладу, батьки. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.
Тематика заходу мала патріотичне спрямування, тому всі виступи юних дарувань Центру були пронизані нотками любові до своєї Батьківщини.

Особливо присутніх вразив флешмоб «Перлина України».
Подякувавши колективу навчального закладу за кропітку працю з виховання молодого покоління, Віталій Володимирович відзначив неабиякий хист та вміння юних виконавців творчих номерів: «Переглянувши ваші чудові виступи, можу з упевненістю стверджувати, що у закладі навчаються і живуть справжні українці».
Також Віталій Володимирович запевнив учнів та працівників навчального закладу у всілякій підтримці з боку обласної влади.
Звертаючись до присутніх, Валерій Данилевський наголосив на педагогічному таланті та майстерності працівників навчального закладу в їхній повсякденній роботі. «Ми зробимо все від нас залежне, щоб ви зростали в любові та сердечному ставленні», – запевнив дітлахів директор Департаменту.

На згадку про зустріч навчальний заклад отримав побутову техніку, канцелярське приладдя, а дітлахи – солодощі та ігри.
У рамках візитку до навчального закладу гості ознайомилися з умовами навчання і проживання вихованців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x