Для золотоніської молоді провели тренінг на тему протидії торгівлі людьми

Для золотоніської молоді провели тренінг на тему протидії торгівлі людьми

На запрошення сектору у справах молоді та спорту служби у справах дітей, молоді та спорту Золотоніської міської ради завітали представники Міжнародної громадської організації «А-21», які проводять інформаційно-просвітницькі заходи з метою скасування несправедливості у ХХІ столітті. Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні у справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

У рамках акції «16 днів проти насильства» 26 листопада 2015 року на базі молодіжного проектного центру «В.А.М. Відповідальність. Активність. Молодість.» м. Золотоноші було проведено тренінг для класних керівників старшої ланки на тему протидії торгівлі людьми та безпечної поведінки в мережі Інтернет, а також тренінг для лідерів учнівського самоврядування (учні 9-10 класів міських шкіл).

У ході занять учасники познайомилися із роботою ГО, а також отримали нові знання та навички проведення просвітницьких кампаній у своїх навчальних закладах.

Проблема торгівлі людьми актуальна, адже і зараз, у ХХІ столітті, понад 27 млн. людей перебувають в рабстві. І наша країна не є виключенням. Україна є країною-постачальником, транзитером та країною-призначення «живого товару». Найпоширенішими формами торгівлі людьми є примусова праця, сексуальна експлуатація, жебрацтво і продаж з метою отримання органів, а вразливою категорією є саме молоді люди.
Управління у справах сім\’ї, молоді та спорту ЧОДА продовжує співпарцю із Компанією А21 і наступним кроком планується проведення тренінгу для працівників структурних підрозділів управління РДА та МВК з метою підвищення кваліфікації учасників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x