Головою Студентської ради при ОДА став Іван Іскімжі

Головою Студентської ради при ОДА став Іван Іскімжі

16 грудня 2015 року в конференц-залі обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників відбулося засідання Студентської ради при облдержадміністрації, на якій обрано нового лідера студентського самоврядування Черкащини. До участі в заході долучилися директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський та заступник директора Ігор Волошин. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти і науки ЧОДА.

Вітаючи присутніх Валерій Вікторович наголосив, що студентство на всіх етапах творення нашої держави було найпрогресивнішим динамічним елементом суспільства: «Життя ставить виклики перед державою та її народом і без вашого впливу на всі ці процеси не обійтися».
Також Валерій Данилевський запевнив присутніх у підтримці в різних починаннях як консультативно-дорадчого органу при облдержадміністрації в цілому, так і безпосередньо студента окремо.

Ігор Влошин, звертаючись до учасників зібрання, наголосив: «Студентська рада при облдержадміністрації як консультативно-дорадчий орган є дієвим та однозначно має існувати і надалі, адже саме студентство підказує владі позицію молодого прогресивного покоління».
Окремо Ігор Володимирович закликав присутніх випрацювати план заходів щодо молодіжної політики, щоб спонукати черкаське суспільство до небайдужості, долучення до суспільно значущих процесів. У рамках роботи засідання обговорювалися засади діяльності, форми роботи та нормативна база функціонування Студентської ради.
Перед голосуванням за нового голову Студентської ради Черкащини, претенденти на посаду представили присутнім свої програми, досвід в організації студентської суспільної діяльності, зокрема, щодо організації та проведення волонтерських, благодійних заходів, акцій, проектів.

Головою Студентської ради при ОДА став Іван Іскімжі

Так, серед засад Студентської ради претенденти назвали розвиток молоді, активне її долучення до суспільних процесів, розвиток потенціалу молодих спеціалістів, співпраця та стажування в органах влади, підтримка творчої молоді.
У результаті таємного голосування простою більшістю голосів головою студентської ради при облдержадміністрації обрано студента Черкаського державного технологічного університету Іскімжі Івана, його заступниками стали: студент Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького Дунаєвський Василь, студентка Уманського державного педагогічного університету ім. П.Г. Тичини Похолюк Юлія та студентка Черкаського комерційного технікуму Шевченко Поліна. Секретарем Ради було обрано Сісецьку Вікторію – студентку ДВНЗ «Університету банківської справи» Черкаського інституту.
Також цього дня відбулася зустріч представників виконавчої влади зі студентством, на якому останні мали нагоду поставити питання владцям та отримати кваліфіковану відповідь.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x