Уманські депутати прийняли бюджет

Уманські депутати прийняли бюджет

Голова Уманської районної ради Оксана Супрунець 22 грудня провела засідання чергової третьої сесії районної ради. Після внесення змін до порядку денного роботи сесії депутати активно обговорили проект районного бюджету на 2016 рік. За інформацією начальника фінансового управління райдержадміністрації Миколи Івасюка, доходи районного бюджету визначено на суму 222702,298 тис грн, в тому числі доходи загального фонду районного бюджету 221597,798 тис грн, доходи спеціального фонду районного бюджету 1104,5 тис грн. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

Видатки районного бюджету передбачено на суму 222702,298 тис грн, в тому числі видатки загального фонду районного бюджету 221597,798 тис грн, видатки спеціального фонду районного бюджету 1104,5 тис грн.

Детально розглянувши проект головного фінансового документу на наступник рік, депутати одноголосно схвалили його.

Обранці району розглянули й схвалили Програму економічного і соціального розвитку району на 2016 рік, яку представляла на сесії начальник управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Тетяна Солом’яна.

Окрім цього, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Валентина Мовчанюк поінформувала депутатів про хід виконання Програми розвитку молочного скотарства Уманського району на 2012-2020 роки.

Далі сесія районної ради ухвалила рішення про план діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік; про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Уманьрайрембуд» Уманської районної ради на 2016 рік; про звільнення від сплати до бюджету частини надходжень від орендної плати; Про продовження терміну дії контракту з директором комунального підприємства «Уманьрайрембуд»; про затвердження типового договору оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селища району; про план роботи районної ради на І півріччя 2016 року; про зняття з контролю районних довгострокових програм; про завершення реорганізації Піківецкого НВК ІІ ступеня та передачі його в комунальну власність села.

Разом з тим, депутати внесли зміни до порядку денного сесії і, тим самим, перенесли розгляд проектів шести районних програм на наступну сесію районної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x