ПриватБанк відкрив голосування за благодійні проекти фонду «Допомагати просто!» на 2014 рік

ПриватБанк відкрив голосування за благодійні проекти фонду «Допомагати просто!» на 2014 рік

Всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» пропонує клієнтам ПриватБанку взяти участь у виборі благодійного проекту на поточний рік. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ПриватБанку.

Голосування проводитиметься до 31 січня 2014 р. на сайті www.blago.privatbank.ua.

В рамках проекту, який переможе у голосуванні, буде проведено всеукраїнський збір благодійних коштів у банкоматах ПриватБанку. На зібрані кошти буде придбано необхідне дороге обладнання або надано допомогу ти, хто ії потребує найбільше.

Благодійна програма ПриватБанку «Допомагати просто!» діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку брати участь у благодійних проектах, спрямованих на підтримку дітей -сиріт, тяжкохворих дітей та цільових проектах допомоги постраждалим від стихійних лих і катастроф. Черкащанам зробити свій внесок у добру справу можна перерахувавши суму пожертв у банкоматах банку або надіславши на благодійність дрібну решту у відділеннях банку (до 1 грн). У рамках програми «Допомагати просто!» вже зібрано 8 млн 136 тис. гривень для дитячих будинків та понад 4,5 млн.грн на цільові благодійні програми.

Усі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій, а повну інформацію про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті www.blago.privatbank.ua.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x