Юні черкаські баскетболісти змагалися за міську першість

Юні черкаські баскетболісти змагалися за міську першість

Наймолодша команда «Черкаських Мавп» виграє свій перший турнір. «Мавпи-КДЮСШ-1» тріумфують на Різдвяних канікулах! Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

Цього вікенду у Черкасах пройшов баскетбольний турнір серед зовсім юних баскетболістів. У стінах ЗОШ №24 змагалися команди 10-ти річних юнаків. Загалом у змаганнях взяло участь чотири команди. Серед них два колективи КДЮСШ-1, «Черкаські Мавпи-05» під керівництвом Василя Івлєва та «Черкаські Мавпи-КДЮСШ-1-2005» Олександра Ворони.

Змагання проходили по колу, після чого на команди чекала фінальна гра. Так, у головному матчі зійшлися «Мавпи-КДЮСШ-1» та «КДЮСШ-1-Авангард». Матчі дітей такого віку завжди насичені на яскраву та відчайдушну боротьбу від обох команд. Попри великий рахунок на користь «Мавп», команди до фінальної сирени боролися за кожен м’яч. А в підсумку «Мавпи-КДЮСШ» перемогли з рахунком 64 : 9 і стали тріумфаторами турніру. Втім у таких змаганнях переможених немає. Кожна з команд отримала почесні грамоти та призи. Так, кращим гравцем турніру став Валерій Шевченко із «Мавп-КДЮСШ-1».

А гравець «Черкаських Мавп-05» Максим Фесун переміг у конкурсі штрафних кидків.

– Турнір дуже хороший та інформативний. Ці матчі корисні для розпізнання віку й перспективи дітей. Ми побачили які в нас є команди. Випробували у грі проти однолітків свої напрацювання та зрозуміли, куди потрібно рухатися далі. Турнір традиційний, минулого року ми також брали участь. У цілому всім задоволені, – зазначає Олександр Ворона, тренер «Черкаських Мавп-КДЮСШ-1». За підсумками турніру команди розподілилися таким чином:

1 місце. «Черкаські Мавпи-КДЮСШ-1»
2 місце. «КДЮСШ-1-Авангард»
3 місце. «Черкаські Мавпи-05»
4 місце. КДЮСШ-1

Задоволений туніром і Володимир Марченко: «Ми проводимо «Різдвяні канікули» вже четвертий рік. Цього року змагання також вдалися. Для дітей ігри – завжди свято. На цьому не збираємося зупинятися. Влітку проведемо також подібний турнір, запросимо команди не лише з Черкас».

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x