У Черкаській митниці ДФС – кадрові зміни

У Черкаській митниці ДФС – кадрові зміни

Наказом Державної фіскальної служби України від 15 січня 2016 року №44-о покладено виконання обов’язків заступника начальника Черкаської митниці ДФС на Шульгу Дмитра Олександровича, заступника начальника митного поста «Умань» Черкаської митниці ДФС.
Наказ підписав Голова Державної фіскальної служби України Р.М.Насіров. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Також наказом Державної фіскальної служби України від 20 січня 2016 року №79-о призначено Коміренка Сергія Васильовича на посаду начальника митного поста «Черкаси-південний» Черкаської митниці ДФС. До цього часу Коміренко С.В. працював на посаді начальника митного поста «Сміла» Черкаської митниці ДФС.

Наказом Державної фіскальної служби України від 20 січня 2016 року №80-о призначено Сугоняко Дмитра Сергійовича на посаду начальника митного поста «Сміла» Черкаської митниці ДФС. До цього часу Сугоняко Д.С. працював на посаді заступника начальника митного поста «Сміла» Черкаської митниці ДФС.

Згідно з наказами Черкаської митниці ДФС від 21.01.2016 №№26-о, 27-о Коміренко С.В. та Сугоняко Д.С. приступили до роботи 25 січня 2016 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x