В УДПУ створено новий напрям підготовки за програмою подвійного диплома

В УДПУ створено новий напрям підготовки за програмою подвійного диплома

У рамках міжнародної освітньої програми подвійного диплома, яка реалізується Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини спільно з Інститутом Європейської культури Познанського Університету імені Адама Міцкевича у місті Гнєзно, у 2016-2017 році розпочнеться набір студентів на новий напрям підготовки – «Західноєвропейська цивілізація». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Окрім таких спеціальностей, як «Європейська дипломатія», «Культура і туризм», «Проектування культури», «Медіазнавство», «Управління закладами культури», «Европейська освіта», студенти УДПУ імені Павла Тичини матимуть ще й можливість вивчати сучасну історію, обравши вищезазначений напрям підготовки. «Західноєвропейська цивілізація» – це сучасний, для розуміння актуальної геополітичної і культурної ситуації в Європі і світі, напрям в Інституті Європейської Культури Університету імені Адама Міцкевича в Познані.

Навчаючись за цією спеціальністю, студенти зможуть відвідувати заняття поза навчальним закладом, які проводяться фахівцями-практиками в галузі соціальних медіа, ЗМІ, фотографії, історичної реконструкції, організації масових заходів; проходити практику на телебаченні, радіо, пресі, інформаційних порталах, фотостудіях, музеях, культурних центрах; навчитися створювати документальні фільми, радіо-шоу, блоги, фоторепортажі, історичні реконструкції, сайти, пов’язані з історичною та культурною спадщиною західної цивілізації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x