В області притягнули до відповідальності корупціонера

В області притягнули до відповідальності корупціонера

Як поінформував начальник відділу власної безпеки головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Капура, територіальним судом Черкаської області визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення, та притягнуто до передбаченої законом відповідальності співробітника ДФС у Черкаській області.

Так, було встановлено, що головний державний ревізор-інспектор ГУ ДФС у Черкаській області, являючись державним службовцем та будучи суб’єктом відповідальності за корупційне правопорушення, одночасно надавала послуги по веденню бухгалтерського та податкового обліку ТОВ (м. Київ), маючи на меті одержання прибутку. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

23.02.2016 року працівниками прокуратури Черкаської області, за матеріалами ВВБ ГУ ДФС у Черкаській області, відносно співробітника ГУ ДФС у Черкаській області складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-4 КУпАП.
24.02.2016 територіальним судом Черкаської області по вказаній адміністративній справі винесено постанову, згідно з якою співробітника ГУ ДФС у Черкаській області визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-4 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 5 100 грн, з конфіскацією на користь держави отриманого доходу від такої діяльності у розмірі 2 000 грн та сплатою судового збору в сумі 275 грн.

Нагадаємо, за два місяці п.р. за перевірками підрозділу власної безпеки ГУ ДФС у Черкаській області 14 працівників фіскальної служби притягнуто до адміністративної відповідальності, 18 працівникам – винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій. За направленими до органів прокуратури матеріалами відкрито 2 кримінальних провадження.

Просимо громадян, які мають інформацію про будь-які корупційні прояви з боку працівників органів ДФС Черкаської області повідомити про це за номером телефону довіри головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-81.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x