Учителя Бубнівської Слобідки нагородили орденом княгині Ольги

Учителя Бубнівської Слобідки нагородили орденом княгині Ольги

Президент України Петро Порошенко із нагоди Міжнародного жіночого дня нагородив ряд українців, серед яких опинилась Любов Бабенко, учитель хімії Бубнівсько-Слобідського НВК. Вона отримала орден княгині Ольги III ступеня. Про це йдеться у президентському наказі №80/2016.

Згідно з документом, педагог нагороджений за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, громадській, науковій, освітянській, культурній, благодійницькій та інших сферах суспільної діяльності.

Нагадаємо, рік тому володарем аналогічної відзнаки стала вчитель біології Золотоніської гімназії Зінаїда Куриленко. Сам Орден княгині Ольги – державна нагорода України для відзначення жінок за визначні заслуги в державній, виробничій, громадській, науковій, освітянській, культурній, благодійницькій та інших сферах суспільної діяльності, вихованні дітей у сім’ї. Вручає нагороду Президент України або за його уповноваженням керівник центрального органу виконавчої влади, посол України, голова обласної, Київської міської державної адміністрації, Голова Комісії по державних нагородах України при Президентові України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x