У канівчанина син украв із дому телевізор

У канівчанина син украв із дому телевізор

Із квартири свого батька він викрав телевізор, який хотів здати до ломбарду. Правоохоронці затримали чоловіка та доставили до поліції. Сума завданих збитків становить 5 000 гривень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до чергової частини Канівського відділення поліції зателефонував 67-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що з його квартири викрадено телевізор.

Вхідні двері та замок не були пошкоджені, тому правоохоронці зробили висновок, що до вчинення правопорушення може бути причетний хтось із близького оточення заявника. Пенсіонер розповів, що до нього в гості часто навідується його син, який має проблеми із законом.

В одному із місцевих ломбардів правоохоронці побачили 35-річного сина потерпілого, який здавав викрадений телевізор. Чоловіка було запрошено до відділення поліції, де він розповів, що в квартирі свого батька забрав дублікат ключа та коли нікого не було вдома, викрав телевізор.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x