Уманські поліцейські здійснили мрію маленького хлопчика

Уманські поліцейські здійснили мрію маленького хлопчика

У рамках акції «Мрії збуваються» працівники Уманського відділу поліції втілили у життя мрію маленького уманчанина, який на деякий час відчув себе справжнім дорослим поліцейським. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

5-річний вихованець Уманського реабілітаційного центру для дітей з обмеженими можливостями з дитинства прагне стати правоохоронцем. Саме тому співробітники Уманського відділу поліції, дізнавшись про найбільшу мрію маленького хлопчика, вирішили втілити її у життя.

Завітавши до закладу, правоохоронці провели профілактичну роботу з дітьми. Розповіли про правила поведінки на вулиці, у садочку та у побуті. А наприкінці зустрічі маленький Андрійко спільно з капітаном поліції Коваленком Сергієм та Животовським Сергієм оглянули службовий автомобіль та проїхали ним вулицями міста.

Поспілкувавшись із працівниками поліції, маленький хлопчик став щасливішим, відчувши піклування та турботу про себе. Андрійко подякував правоохоронцям та запевнив, що у майбутньому обов’язково стане поліцейським.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x