Міські кладовища готують до поминальних днів

Міські кладовища готують до поминальних днів

Напередодні поминальних днів комунальні служби впорядковують черкаські цвинтарі. Учора міський голова Анатолій Бондаренко перевірив, як триває підготовка кладовищ. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській міській раді.

Нині звідти вивозять сміття, фарбують, облаштовують клумби, а ще – здійснюють ямковий ремонт пішохідних доріжок та заїздів. Де потрібно – лагодять поливальні водопроводи й здійснюють їх підключення до водопостачання.

Як розповів директор КП «Комбінат комунальних підприємств» Анатолій Бейн, аби поліпшити санітарний стан усіх кладовищ Черкас, до роботи залучені більше ста працівників.

– За тиждень на 4-ому кладовищі завершать встановлення меморіального знаку Пам’яті Небесної сотні та героїв АТО, – розповів він.

Загалом на території Черкас розміщено 10 кладовищ: № 1 й 2 на вул. Одеській; № 3, № 4, № 5 на вул. Руставі, на вул. Промислово-Заводській, на вул. Ватутіна, у мікрорайоні Дахнівському та ще два закриті (на вулиці Пушкіна – Благовісна й по бульвару Шевченка – Пролетарська).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x