Черкаські депутати таки проголосували за Prozorro

Черкаські депутати таки проголосували за Prozorro

Депутати міськради ухвалили проект рішення щодо впровадження системи електронних закупівель Prozorro. Це рішення без обговорення підтримали 34 народних обранці. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту Інфоміст.

Що принесе місту запровадження електронної системи – досліджували журналісти «Нової Доби».

Нагадаємо, 5 травня на сесії міськради після кількагодинного обговорення депутати так і не змогли проголосувати за впровадження системи електронних закупівель ProZorro. У результаті суперечок це питання не розглянули взагалі та закрили засідання.

У кінці березня депутати вже голосували за проект рішення щодо запровадження системи електронних закупівель. Однак тоді достатньої кількості голосів не назбиралось – голосування провалили через замалу кількість депутатів у залі. Владна верхівка заявила про важливість доопрацювання проекту рішення, написаного депутатом від «Самопомочі» Олексієм Романовим.

10 травня представники громадськості і депутатського корпусу на вранішній нараді дійшли порозуміння щодо системи електронних закупівель ProZorro. Із двох проектів депутата від «Самопомочі» Олексія Романова та департаменту економіки та розвитку напрацювали спільні пропозиції. Компроміс полягав у встановленні допорогової суми на закупівлю товарів та послуг, яка починатиметься із 30 тис. грн, роботи – 100 тис. грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x