У Чорнобаївському районі відбулися проводи призовників строкової служби до лав Збройних сил України

У Чорнобаївському районі відбулися проводи призовників строкової служби до лав Збройних сил України

25 жителів Чорнобаївщини відправляться нести строкову службу у лавах української армії. Служити вони будуть протягом півтора років. І, як запевнив військовий комісар Чорнобаївського районного військового комісаріату полковник Микола Радченко, ці хлопці служитимуть у тих військових частинах, що дислокуються на території України, і до зони АТО їх не посилатимуть.

Проводи відбулися 16 та 18 травня у Чорнобаївському райвійськкоматі, куди зійшлися батьки, родичі, друзі строковиків. З найкращими побажаннями здоров’я, терпіння, витримки та вірності військовій присязі до присутніх звернулася заступник голови РДА Валентина Стилик та побажала миру і спокою незалежній Україні.
Привітав призовників із цим визначним днем, який їм запам’ятається на все життя, як і період служби в армії, і військовий комісар районного військового комісаріату полковник Микола Радченко. Він побажав майбутнім захисникам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть батьки та рідні. А батькам, рідним і близьким – терпіння та витримки, висловивши свої переконання, що перебування в армії надасть строковикам впевненості, мужності та підвищення фізичного стану.

У Чорнобаївському районі відбулися проводи призовників строкової служби до лав Збройних сил України

«Всі вони проходитимуть навчання у військових частинах і не направлятимуться до зони бойових дій на Сході України протягом строкової служби. На призовників чекає 2 місяці навчання в учбовому центрі, потім – присяга і півторарічна служба в армії», – сказав у напутньому слові Микола Радченко. Також військовий комісар наголосив, що всі призовники в подальшому мають право на військову службу за контрактом.
У ході весняного призову з Чорнобаївського району на строкову службу до лав Збройних Сил України планується призвати 25 осіб.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x