І Черкаський фестиваль короткометражного кіно «КіноШот»

І Черкаський фестиваль короткометражного кіно «КіноШот»

Вперше в Черкасах проходитиме І Черкаський фестиваль короткометражного кіно «КіноШот».

«КіноШот» – це мистецький захід для творчого спілкування, розширення й зміцнення творчих та дружніх зв\’язків, обміну досвідом між молодими українськими режисерами та заслуженими кінематографістами України.

Черкаський фестиваль короткометражного кіно «КіноШот» – це подія, унікальна для Черкас. Фестиваль відбуватиметься під відкритим небом на березі Дніпра, у мальовничій Долині Троянд.

На вас чекає насичена програма, розрахована на три дні. У рамках фесту буде проходити конкурс українських короткометражок. Учасники можуть позмагатися в номінаціях: «Кращий короткометражний фільм», «Краща режисура», «Кращий сценарій». Не менш цікава позаконкурсна програма містить кращі українські короткі метри, що брали участь та перемагали у міжнародних кінофестивалях, а також спеціальні покази на соціальну тематику, які розкривають проблеми сучасного суспільства.

Для завзятих кіноманів передбачено цікаві кінолекторії, автограф-сесії, творчі зустрічі з відомими діячами культури та мистецтва. Ми віримо в українське кіно, прагнемо його популяризувати та підтримати молодих і талановитих кінематографістів! Приєднуйтесь!

Дата: 19 – 21 серпня 2016

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x