Студенти УДПУ завершили навчання у «Школі вожатого» в «Артек-Буковелі»

Студенти УДПУ завершили навчання у «Школі вожатого» в «Артек-Буковелі»

Співпраця Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини із Міжнародним дитячим центром «Артек-Буковель» триває вже не один рік. Чимало студентів вишу мали можливість відпочивати та працювати у цьому чудовому таборі, відчути в повній мірі красу Українських Карпат та неймовірну атмосферу колективно-творчої діяльності, співпраці, незабутніх пригод і відкриттів, таємниць і сюрпризів, креативу й драйву. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі УДПУ.

Підготовка для роботи в «Школі вожатого» дитячого табору «Артек-Буковель» цьогоріч проходила у кілька етапів. Під час першого з них, що проходив на базі університету, студенти під керівництвом директора з розвитку «Артек-Буковель» Любові Іванової та методиста науково-методичного відділу Ельвіни Світличної під час практичних занять ознайомилися із особливостями професійної підготовки педагога-організатора та специфікою його діяльності в дитячому оздоровчому таборі. За результатами першого відбіркового етапу 32 кращих студенти УДПУ одержали запрошення продовжити навчання у «Школі вожатого» на базі центру «Артек-Буковель».

Студенти УДПУ завершили навчання у «Школі вожатого» в «Артек-Буковелі»

Днями успішно для завершився заключний етап навчання. Вісім навчальних днів студенти-вожаті жили за принцами життєдіяльності дитячих загонів: ранкова зарядка, спортивні, музичні, психологічні заняття, пізнавальні ігри, змагання, творчі конкурси, квести, презентації, пісні біля багаття, змагання з артболу, весела спортландія За допомогою різноманітних форм роботи – методичних практикумів, тренінгів, організаційно-педагогічних, ділових та рольових ігор, практичних занять, психологічних тренінгів, колективно-творчих справ, методичного консультування, тестування тощо – вожаті поглиблювали набуті та набували нових знань, обмінювалися досвідом, напрацьовували креативні ідеї; створювали передумови для розробки інноваційних проектів, технологій, прийомів педагогічної діяльності в сфері дитячого оздоровлення та відпочинку; набували уміння створювати творчу атмосферу в умовах дитячого табору.

За результатами навчання 28 студентів університету успішно завершили курс навчання та одержали сертифікати «Школи вожатого». Група творчих і креативних майбутніх учителів із Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини стала однією із найкращих у «Артек-Буковелі».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x