У Звенигородці затримали наркозалежного, який виготовляв опій

У Звенигородці затримали наркозалежного, який виготовляв опій

Правоохоронці зупинили підозрілого чоловіка, під час огляду у якого виявили та вилучили шприц з наркотиком. Як з’ясувалося, чоловік є наркозалежним й самостійно виготовляв собі наркотичний засіб. Його дії кваліфікують за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Звенигородського відділу поліції надійшла оперативна інформація, що раніше судимий 45-річний місцевий житель зберігає наркотичні засоби. Підозрюваного правоохоронці виявили на одній з вулиць в міста. Під час проведення особистого огляду у чоловіка виявили шприц з вмістом ацетильованого опію. Наркозасіб правоохоронці вилучили та направили на відповідну експертизу. Поліцейським чоловік розповів, що є наркозалежний та самостійно виготовив наркотик.

За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання, наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x