Серійного крадія транспорту засудили на Золотоніщині

Серійного крадія транспорту засудили на Золотоніщині

Золотоніська місцева прокуратура підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 32-річного жителя Золотоніського району за обвинуваченням у вчинені крадіжки автомобіля, велосипеда й мотоцикла (ч.3 ст.185, ч.2 ст.289 ККУ). Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Встановлено, що зловмисник проник на подвір’я одного з домоволодінь, що розташоване в селі Зорівка Золотоніського району, звідки викрав автомобіль марки «ВАЗ 2104», чим спричинив потерпілому збитків на суму близько 18 тисяч гривень.

Згодом проник до господарської споруди, звідки викрав велосипед «Аист» вартістю 790 грн. та акумулятор тракторний марки «VARTA DE VAO».

Не зупиняючись на досягнутому, через два дні обвинувачений знову вчинив крадіжку – цього разу мотоцикла марки «Ява-350» вартістю 3 330 грн.

Вироком Золотоніського міськрайонного суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна) та ч.2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк сім років без конфіскації майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x