Туристичний форум відбудеться в Чигирині

Туристичний форум відбудеться в Чигирині

Цієї суботи в Чигирині відбудеться перший обласний туристичний форум. Участь у ньому вже підтвердили понад 100 учасників, говорить заступник голови облдержадміністрації Ярослав Березань. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської ОДА.

Мета форуму – налагодити співпрацю між учасниками місцевого туристичного бізнесу та створити механізм ефективної взаємодії.

– Внутрішній туризм дає змогу заробити малому та середньому бізнесу, а головне – сприяє розвитку інфраструктури, – відзначає Ярослав Березань. – Під час форуму плануємо обговорити модель створення Туристичної асоціації області. Вона має об’єднати якомога більшу кількість учасників регіонального туристичного ринку, зокрема компаній та організацій. Основне завдання Асоціації у подальшому – системний розвиток та активне маркетингове просування туристичного потенціалу Черкащини на внутрішньому, національному та міжнародному ринках.

Черкащина має значний потенціал для розвитку туристичної галузі, переконаний заступник очільника області та додає, що лише торік нашу область відвідало майже 710 тисяч осіб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x