У Катеринополі гасили пожежу в магазині

У Катеринополі гасили пожежу в магазині

21 липня о 07:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в магазині будівельних товарів на вулиці В`ячеслава Чорновола у Катеринополі. Місцеві жителі, які побачили густий дим, що виходив з-під покрівлі магазину, одразу зателефонували за номером «101». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

На ліквідацію займання оперативно прибули рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального поста та місцева пожежна команда із селища Єрки. На момент прибуття бійців ДСНС вогонь охопив покрівлю будівлі на площі 35 м.кв.

Спільними зусиллями рятувальників 07:40 пожежу вдалося локалізувати, а о 08:21 повністю ліквідувати. Завдяки оперативним діям вогнеборців від вогню вдалося врятувати частину товару та запобігти його розповсюдженню на поруч розташовані магазини.

У результаті вогнем знищено покрівлю магазину на площі 35 м.кв та частково покрівлю допоміжного приміщення. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x