На Чорнобаївщині затримали дует злодіїв

На Чорнобаївщині затримали дует злодіїв

З підсобного приміщення зловмисники викрали три металевих ліжка, металеву духовку та саморобний візок. Підозрюваних відшукали та доставили до відділення поліції. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського відділення поліції зателефонував 55-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що його підсобне приміщення обікрали невідомі. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

Потерпілий виявив крадіжку зранку, побачивши, що вікно розбите, а зсередини зникли три металевих ліжка, металева духовка та саморобний візок. Отримавши опис викрадених речей, правоохоронці розпочали перевірку по вказаному факту. Перевіривши найближчі пункти прийому металобрухту, працівники поліції на одному із них побачили частину викрадених у заявника речей. Поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетні 32- та 24-річні жителі району. Підозрюваних затримали та доставили до відділення поліції.

Речові докази вилучені. За даним фактом слідчим відділенням Чорнобаївського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x