У Золотоноші продавчиня не дозволила вчинити крадіжку

У Золотоноші продавчиня не дозволила вчинити крадіжку

З продуктового магазину в місті Золотоноша чоловік із касового апарату ледь не вкрав 800 гривень. Дії крадія помітила продавчиня. За декілька годин правоохоронці відшукали підозрюваного та доставили до відділу поліції. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

На чергову частину Золотоніського відділу поліції зателефонував охоронець одного із продуктових магазинів міста та повідомив про крадіжку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалось, до магазину зайшов покупець, який купив цигарки та воду. Розрахувавшись з чоловіком, продавчиня на декілька хвилин відволіклась від каси, а коли повернулась, побачила, що покупець витяг із каси гроші та пішов до виходу. Не розгубившись, жінка підбігла до нього та вихопила викрадені гроші. Крадій вибіг на вулицю, сів у машину та подався навтьоки.

Отримавши опис крадія та машини, правоохоронці розпочали його пошуки. Проїжджаючи містом, на одній із вулиць поліцейські побачили авто, схоже за описом, а в ній підозрюваного. 34-річного раніше судимого чоловіка працівники поліції доставили до відділу поліції для дачі показів.

За даним фактом слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x