Як Черкаси відсвяткували 730-ту річницю свого заснування

Як Черкаси відсвяткували 730-ту річницю свого заснування

Пробігли Хрещатиком, оцінили новий ремонт у Палаці Одружень, спробували себе у різних професіях, різних видах спорту і збагатилися духовно на мистецьких виставках. Черкащани провели учорашній день особливо насичено.

Детальний фоторепортаж свята
Святковий день 17 вересня громада міста розпочала із пробіжки – на знак того, що Черкаси – місто здорових тілом і духом людей. Очолили колону бігунів представники керівних органів міста.

Під час святкових заходів Анатолій Бондаренко вручив нагороди та почесні відзнаки учасникам АТО, спортсменам, волонтерам та фахівцям ДСНС, а також активним черкасцям, які своєю невтомною працею забезпечують добробут та безпеку рідного міста.

Як Черкаси відсвяткували 730-ту річницю свого заснування Особливим став весільній день для пар, які уклали шлюб учора в оновленому Палаці Одружень. На знак вікриття відремонтованої архітектурної памятки молодятам вручили дарунки представники влади. На свято приїхав навіть міністр юстиції, який гарантував якісне надання послуг в закладі.

У танцювальному марафоні разом із містянами взяли участь і Юрій Ткаченко, Анатолій Бондаренко та Олександр Радуцький. Черкащани оцінили вміння чиновників танцювати запальну чакареру.

ВЯк Черкаси відсвяткували 730-ту річницю свого заснування рамках  проекту – «Черкаси-спортивні» відбулася презентація спортивних шкіл міста, майстер-класи, показові  виступи та інтерактивна зона на воді.  Від мережі фітнес-клубів «Miami GYM» розважалися у «Силі нації».

Як Черкаси відсвяткували 730-ту річницю свого заснування На «Ярмарку професій» вищі навчальні та професійно-технічні навчальні заклади нашого міста продемонструють свої вміння та розказали майбутнім абітурієнтам про переваги певного фаху. Про це повідомляє міський Департамент освіти і гуманітарної політики.

Участь у «Ярмарку професій» взяли Державні навчальні заклади: «Черкаське вище професійне училище ім. Героя Радянського Союзу Г.Ф. Короленка», «Черкаське вище професійне училище», «Черкаський професійний автодорожній ліцей», «Черкаський професійний будівельний ліцей», «Черкаський професійний ліцей» та вищі навчальні заклади: Східноєвропейський університет економіки і менеджменту, Черкаський державний технологічний університет (ЧДТУ), Черкаський національний університет імені Б.Хмельницького та інші.

Окрасою свята стало проведення патріотичного флешмобу «Нам 730», шоу на фонтані «Light Dance», Арт-простору «Обличчя міста», де діяли виставки, пленери, фотосушка, майстер-класи та територія дитячих розваг від дитячого центру раннього розвитку та шоу-лабораторії «Похімічімо».

Як Черкаси відсвяткували 730-ту річницю свого заснування До свята долучилися Черкаський міський археологічний музей середньої Наддніпрянщини, позашкільні навчальні заклади: «Багатопрофільний молодіжний центр», Центр дитячої та юнацької творчості, мистецькі школи та студії: школа мистецтв, дитяча художня школа ім. Данила Нарбута, Арт-студія «Глорія» та інші.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x