У Холодному Яру вшанували пам’ять партизанів

У Холодному Яру вшанували пам’ять партизанів

Щороку 22 вересня у Холодному Яру, біля пам’ятника партизанам-холодноярцям, збираються жителі Богданового краю, щоб висловити глибокі слова вдячності і поваги нашим героям партизанам-підпільникам, тим, хто в роки Другої світової війни піднявся на боротьбу з фашистськими окупантами. Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Цьогоріч святкування видалося по-домашньому теплим і зворушливим. Участь у мітингу пам’яті взяли представники районної влади, діти Михайлівської школи–інтернат та громадськість району.

На жаль, волею часу серед нас залишилася лише один учасник партизанського руху – Чучупака-Косян Марія Сергіївна з села Головківки.
Скорботною хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих за свободу української землі: і партизанів-холодноярців, і сучасних героїв – борців за незалежність та цілісність країни.

Голова районної ради Валентина Алєксєєвець привітала всіх присутніх зі святом та висловила слова вдячності.

Привітали усіх гостей свята також голова районної організації ветеранів Віктор Ключко, голова ради ветеранів Кам\’янського району Олексій Засядько та голова ветеранської організації села Мельники Ніна Гончар.

Під час урочистостей були покладені квіти й вінки до підніжжя пам’ятника та біля меморіальної дошки. Хор ветеранів війни і праці Чигиринського районного Будинку культури подарував присутнім пісні воєнних літ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x