У Чигирині затримали викрадача велосипеда

У Чигирині затримали викрадача велосипеда

Чигиринські правоохоронці затримали зловмисника, який вкрав у місцевої жительки велосипед вартістю близько 900 гривень. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це „Нова Доба” дізналася в ГУ НП в Черкаській області.

До чергової частини Чигиринського відділення поліції звернулась 48-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку. Жінка розповіла правоохоронцям, що велосипедом приїхала до магазину. Залишила його в ячейці для двоколісних, а коли скупилася, вийшла та виявила, що велосипеду не має.

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, опитала потерпілу та оглянула місце події. Переглядаючи відео с записів спостереження, вони побачили невідомого чоловіка, який сів на транспортний засіб та поїхав в невідомому напрямку. Через 10 хвилин поліцейські виявили чоловіка, який за зовнішнім виглядом був схожий на крадія. 32-річного місцевого жителя запросили до поліції для дачі показів. Підозрюваний був в стані алкогольного сп’яніння, та, розуміючи, що у правоохоронців достатньо доказів його вини, зізнався у вчиненому. Розповів, що навпроти магазину в кафе пив пиво, побачив, що біля магазину стоїть велосипед, і що поряд нікого не має, вирішив його вкрасти для власного використання. Так як він живе поряд з місцем злочину, за цей час вспів його відвезти додому та повернутися назад.

За даним фактом Чигиринським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x