У черкаському ресторані податкова міліція вилучила понад тисячу літрів контрафактного алкоголю

У черкаському ресторані податкова міліція вилучила понад тисячу літрів контрафактного алкоголю

Понад 1 тисячу літрів контрафактного алкоголю вилучила сьогодні вночі податкова міліція в сільському ресторані Черкаського району. Як поінформував в.о. першого заступника начальника головного управління ДФС у Черкаській області Олег Дерев’янко, внаслідок оперативного реагування співробітники податкової міліції встановили факт зберігання з метою реалізації алкогольних напоїв в пластиковій тарі у приміщенні ресторану. З незаконного обігу вилучено 202 п’ятилітрові пластикові пляшки, заповнені рідиною з характерним запахом спирту. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Загалом вилучено понад 1 тисячу літрів горілчаних напоїв невідомого походження на суму 101 тис. гривень. Вилучені товарно-матеріальні цінності передані на відповідальне зберігання. Проводяться подальші перевірочні заходи для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

О.Дерев’янко наголосив, що у зв’язку з випадками отруєння неякісними алкогольними напоями у різних регіонах України з летальними наслідками, на Черкащині створені та працюють у посиленому режимі робочі групи з цілодобового відпрацювання ринку обігу алкогольних напоїв та спирту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x