У Городищі двоє братів обікрали домоволодіння

У Городищі двоє братів обікрали домоволодіння

У Городищі двоє братів, що раніше вже були притягнуті до кримінальної відповідальності, обікрали нежиле домоволодіння місцевої пенсіонерки. Частину викрадених металевих виробів зловмисники здали на брухт, а іншу намагалися продати скупникам чорного металу, але були затримані працівниками поліції. Слідчими відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку до чергової частини Городищенського відділення поліції звернулась 63-річна жителька міста Городища. Пенсіонерка розповіла правоохоронцям, що вночі з нежилого будинку і підсобного приміщення зловмисники викрали всю проводку, 3 металеві батареї, 50-літровий металевий бідон, вмикачі світла, металеві частини газових плит та чавунної плити на суму більше 3000 гривень. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили підозрюваних осіб. Ними виявилися двоє раніше судимих братів – 47 та 52 років. Чоловіків затримали під час збуту частини викрадених речей скупникам чорного металу. Підозрювані зізналися, що не хочуть працювати, і в такий спосіб їм легше заробити. Частину викраденого вони здали на брухт, а іншу хотіли продати скупникам.

Частину викраденого вилучено. За даним фактом Городищенським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання обрання міри запобіжного заходу затриманим. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x