Черкаські депутати визначились із національним парком «Холодний Яр»

Черкаські депутати визначились із національним парком «Холодний Яр»

51 депутат Черкаської обласної ради проголосували за звернення до Прем’єр-міністра України, Міністерства АПК, комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Черкаської облдержадміністрації щодо неприпустимості створення національного природного парку «Холодний Яр» на території Кам’янського та Чигиринського районів без попереднього погодження з місцевими громадами. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Нагадаємо, раніше звернення звучало так: «Звернення до Прем’єр-міністра України, Міністерства АПК, комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Черкаської облдержадміністрації щодо недоцільності створення національного природного парку «Холодний Яр» на території Кам’янського району.

Зміни були внесені самим ініціаторами звернення фракцією «УКРОП».

Незважаючи на те, що таким чином було повністю змінено акценти і всю суть звернення, ВО «Свобода», як і раніше, відмовилася підтримати це питання. Але перешкод у голосуванні не чинила.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x