Злочинець у христинівця поцупив телефон і подарував своїй матері

Злочинець у христинівця поцупив телефон і подарував своїй матері

Під час чергового застілля підозрюваний перебуваючи у себе вдома викрав у свого товариша мобільний телефон, який подарував своїй матері. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.
До чергової частини Христинівського відділення поліції звернувся 52-річний житель одного із сіл району. Заявник розповів, що його знайомий викрав у нього мобільний телефон.

Як з’ясувалось того вечора, потерпілий знаходився у 25-річного знайомого вдома, де розпивали разом оковиту. Через деякий час добре підігріті оковитою між ними почалась словесна перепалка і господар будинку вихватив телефон потерпілого та втік і його місце перебування заявнику невідомо. Перевіряючи надану інформацію правоохоронці з’ясували, що підозрюваний викрадений телефон подарував своїй матері. Чоловік розповів, що на крадіжку пішов через надмірну випиту дозу алкоголю.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x