Черкаські ДАІшники ображаються на революціонерів

Черкаські ДАІшники ображаються на революціонерів

Кореспонденту “Нової Доби” вдалося поспілкуватися з працівниками ДАІ, що блокують виїзди з Черкас. Говорити \”на камеру\” правоохоронці відмовилися, але в особистій розмові \”без диктофона\” поскаржились на надто жорсткі методи боротьби революціонерів і повідомили, що будуть стояти на сторожі правопорядку до останнього.

– Багато хто з нас теж у чомусь підтримує протестувальників, але хіба ж можна діяти такими методами? – говорить один із правоохоронців. – Існують цілком законні і правомірні способи зміни влади в країні. Сьогодні в Києві вбили двох працівників ДАІ. У чому їхня вина? Люди просто виконували свою роботу. Нікого не били, не нападали. От журналісти вимагають: \”Не бийте нас – ми на роботі\”. А ми хіба не на роботі?! Чи, може, в нас немає родин, старих батьків, яких треба годувати?!

Особливе обурення в правоохоронців викликають агресивно налаштовані журналісти:
– Вони задають компроментуючі запитання, знаючи наперед, що відповісти на них ми не маємо права! А потім роздувають це як чергову сенсацію. Я вже не кажу про журналістську етику, тут не йдеться навіть про звичайну людську тактовність.

Одну з подібних ситуацій власному кореспонденту \”Нової Доби\” довелося спостерігати на в\’їзді на дамбу. До посту ДАІшників під\’їхали дві машини, з яких вибігли з півдесятка молодиків. Чоловіки назвалися журналістами і тикаючи межиочі людям у формі мобільні телефони і камери почали розпитувати ДАІшників \”Откудова вас привезли в Украину?\”, \”Сколько еще таких как вы переодетых омоновцев сейчас ходит по Черкасам?\”. На запитання, який ЗМІ представляють ці \”журналісти\”, вони відповіли \”Киевский\” і \”Народный\”.

– От люди ображаються, що перекрили дороги, перевіряємо машини. Лякають один одного БТР-ами, якими ми начебто блокуємо дороги. Насправді все це робиться лише для загальної безпеки. І повірте, – посміхається правоохоронець, – якби в нас були БТРи, ми б їх давно використали!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x