Депутати Монастирищини прийняли низка програм на сесії

Депутати Монастирищини прийняли низка програм на сесії

20 жовтня 2016 року відбулося пленарне засідання чергової сесії Монастирищенської районної ради сьомого скликання, яке провів голова районної ради Микола Орендарчук.

До порядку денного засідання було включено 25 питань, що відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та погоджені президією районної ради. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській облраді.

Затвердивши порядок денний, депутати перейшли до розгляду питань. Зокрема, схвалили програму охорони навколишнього середовища на території району на 2016-2020 роки; програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Монастирищенського району на 2016-2020 роки; програму забезпечення мобілізаційної підготовки та підтримки Монастирищенського військового комісаріату на 2016-2017 роки; районну програму вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення і розвитку матеріально-технічної бази Монастирищенського відділення Уманської ОДПІ на 2016-2017 роки; програму приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад міста, селища, сіл району на 2016-2017 роки; районну програму підтримки діяльності комунального видавничо-поліграфічного підприємства «Мрія» на 2016-2017 роки.

Крім того, депутати внесли зміни до районного бюджету на 2016 рік, підтримали звернення депутатів Черкаської обласної ради до Голови Верховної Ради України Парубія А.В та Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б щодо реформування сільськогосподарського землекористування, а також затвердили перелік об’єктів нерухомого майна та реєстр корпоративних прав, погодили видачу спеціального дозволу на користування надрами.

У ході сесії внесені зміни до структури і чисельності закладів освіти району, установ охорони здоров’я, виконавчого апарату районної ради; погоджено кандидатуру Зої Мотилюк на посаду директора Монастирищенської спеціалізованої школи № 5 І-ІІІ ступенів; звільнено від плати за харчування дітей пільгових категорій у Монастирищенській спеціалізованій школі-інтернат «Обдарованість» І-ІІІ ступенів та схвалено рішення про оптимізацію ліжкового фонду Монастирищенської центральної районної лікарні.

На сесії розглянуто низку питань управління майном комунальної власності та надано частину щорічної основної відпустки голові районної ради.

У ході розгляду депутати не підтримали проект рішення про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок та проект рішення про передачу автомобіля Цибулівській селищній раді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x