В Уманській колонії провели комплексний обхід

В Уманській колонії провели комплексний обхід

25 жовтня 2016 року під головуванням начальника управління Анатолія Грищенка проведений комплексний обхід та індивідуальний прийом засуджених з особистих питань в Уманській виправній колонії (№129). Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Черкаській області.

Були перевірені виробнича зона, господарські об’єкти, відділення для засуджених, чергова частина, медична частина, банно-пральний комплекс, крамниця, їдальня, приміщення котельні на готовність експлуатації у зимовий період.

Також Анатолій Грищенко провів прийом засуджених з особистих питань. Керівництвом управління проводились бесіди із засудженими на предмет наявності скарг щодо умов тримання, харчування та медичного забезпечення. На всі питання були дані вичерпні відповіді.

Під час підбиття підсумків особлива увага була звернута на активізацію ремонтних робіт на відділеннях соціально-психологічної служби, збереженню овочів заготовлених з урожаю 2016 року, пошуку кандидатів для заміщення вакантних посад молодших інспекторів.

За результатами проведеної перевірки начальник управління дав задовільну оцінку діяльності Уманської виправної колонії та окреслив пріоритетні напрямки діяльності на майбутнє.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x