Випускники зустрілися через 40 років

Випускники зустрілися через 40 років

30 жовтня, в день Автомобіліста і дорожника, відбулася зустріч випускників Корсунь-Шевченківського ССПТУ №3. Зібралися колишні учні, що навчалися професії автослюсаря з кваліфікацією водіїв 3 класу, періоду навчання 1975-1976 років. Нині цей навчальний заклад є аграрним ліцеєм.
Розповідають, що група була дуже велика – 35 осіб по списку на перше вересня, а потім додалися ще перед складанням іспитів ті, хто повернулися з армії. Відтак складати іспити на Смілянське МРЕВ (тоді ще не було такої організації в Корсуні-Шевченківському) поїхали 40 осіб. І іспити склали всі як один!

На сьогоднішній день живих залишилося 20 осіб. З об\’єктивних причин не всі змогли приїхати. На зустріч змогли приїхати 9 чоловік. Наприклад, Станіслав Шпильовий приїхав аж із Сургута, Віктор Грузинський з Харкова. Організатори вдячні і всім, які знаходяться поруч і прийшли на зустріч: Андрію Сиваку, Володимиру Шеремету, Олександру Курявому, Віктору Погрібному. Зустріч випускників організовували колишній комсорг групи № 18 Василь Милокост, профорг Павло Гладкий та староста Олександр Галушенко.
Усім було приємно, що відгукнувся на запрошення і прийшов на зустріч колишній інструктор практичного навчання з водіння автомобілів Володимир Никифорович Шевченко, який нині вже пенсіонер. Охоче сфотографувалися разом з ним. Також фотографувалися з нинішнім керівництвом аграрного ліцею.

Випускники зустрілися через 40 років

Колишнім випускникам було дуже приємно знову сісти за парти, як і 40 років тому. Правда тоді це була аудиторією з вивчення правил дорожнього руху, а тапер клас з математики. Але для них ці стіни усе-одно рідні. Були теплі спогади, щире спілкування. Учасники художньої самодіяльності ліцею привітали колишніх випускників чудовими українськими піснями.
Потім усі учасники зустрічі дружно сіли на автомобілі і поїхали вшанувати пам\’ять нині покійних наставників: класного керівника Павла Сергійович Хижняка, який покоїться в с. Яснозір\’я, майстрів виробничого навчання Василя Григоровича Власенка та Олександра Володимировича Лазаренка, які поховані в с. Набутів.

Найщиріша подяка директору Корсунь-Шевченківського аграрного ліцею Ніні Віталіївні Кияниці, завучу Олегу Петровичу Малюзі та заступнику директора з навчально-виробничого процесу Оксані Михайлівні Бур\’ян. А також особлива подяка Василю Костянтиновичу Максименку, який в той далекий час був завучем, а потім упродовж 33 років очолював цей заклад, нині на заслуженому відпочинку. Щиро вдячні працівникам учнівської їдальні, які пригостили смачною вечерею!
На згадку про зустріч бувші випускники залишили навчальному закладу цінний подарунок – картину місцевого художника, на звороті поставили власні автографи.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x