Щоб зібрати на пересадку серця юній черкащанці, спортсмени організували благодійний аукціон

Щоб зібрати на пересадку серця юній черкащанці, спортсмени організували благодійний аукціон

ФК «Черкаський Дніпро» відгукнувся на заклик черкаського обласного осередку ГО «Цивільний Корпус «Азов» у сприянні збору коштів та став організатором благодійного аукціону. Родичка черкаського бійця полку «Азов» Будяченко Валерія потребує фінансової допомоги на лікування. Восьмирічній дівчинці необхідна термінова пересадка серця. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

Одним із лотів благодійного аукціону став офіційний вимпел збірної-фіналіста Євро-2014 серед футболістів з наслідками ДЦП із автографом параолімпійського чемпіона в Ріо-де-Жанейро, черкасця Богдана Кулинича.

Богдан Кулинич – Чемпіон XV літніх Паралімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро, володар Інтерконтинентального кубку з футболу серед спортсменів з вадами ДЦП (2013 рік), Чемпіон Європи (2014 рік), Срібний призер чемпіонату світу (2015 рік). Указом Президента України № 430/2016 від 4 жовтня 2016 року нагороджений орденом «За заслуги» III ст. – За досягнення високих спортивних результатів на XV літніх Паралімпійських іграх 2016 року в місті Ріо-де-Жанейро (Федеративна Республіка Бразилія), виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, утвердження міжнародного авторитету України.

Інші лоти можна переглянути за наступним посиланням >>>

Оберіть лот та напишіть у коментарі під фото свою ціну. Уболівальник, який запропонує найбільшу ціну, стає володарем лоту.

Лоти будуть вручені переможцям аукціону у перерві матчу «Черкаський Дніпро» – «Авангард» Краматорськ (13.11.2016 р.) та на форумі прихильників команди майстрів ФК «Черкаський Дніпро» (22.11.2016 р.), про що буде повідомлено додатково.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x