Житель Городищини украв велосипед

Житель Городищини украв велосипед

Чоловік біля місцевого магазину викрав велосипед, який хотів продати. За добу крадія було встановлено та доставлено до відділення поліції. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до чергової частини Городищенського відділення поліції звернулась 63-річна жителька одного із сіл району. Жінка розповіла, що біля магазину невідома особа викрала її велосипед.

Спілкуючись із випадковими свідками, правоохоронці дізнались, що у одного із жителів міста Городище вони бачили схожий за описом викрадений велосипед. Навідавшись до 42-річного підозрюваного за місцем проживання, поліцейські побачили у нього в дворі викрадений у заявниці велосипед. Чоловік пояснив, що побачив біля магазину двоколісний, який не був нічим закріплений та викрав його. У подальшому викрадене планував продати.

За даним фактом слідчим відділенням Городищенського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x