На Чорнобаївщині дідуся обікрав односельчанин

На Чорнобаївщині дідуся обікрав односельчанин

Із домоволодіння зловмисник викрав кошти в сумі 2000 гривень. Проведеними заходами підозрюваного було затримано та доставлено до відділення поліції. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського відділення поліції звернувся 74-річний пенсіонер, житель одного із сіл району. Заявник повідомив, що невідома особа викрала у нього 2000 гривень. Під час відпрацювання території Чорнобаївського району до правоохоронців надійшла інформація, що до вчинення кримінального правопорушення може бути причетний 25-річний раніше судимий односельчанин потерпілого.

При розмові з поліцейськими зловмисник розповів, що у пенсіонера були відчинені двері до будинку, крім того, він заздалегідь знав, де потерпілий зберігає гроші, тому викрасти їх для нього не стало проблемою.

Грошові кошти вилучено. За даним фактом слідчим відділенням Чорнобаївського відділення поліції відкрито кримінальне провадження та особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x