Голова Чигиринської райради прозвітувала про рік роботи

Голова Чигиринської райради прозвітувала про рік роботи

23 листопада 2016 року відбулось пленарне засідання одинадцятої чергової сесії Чигиринської районної ради VII скликання. Вела засідання голова районної ради Валентина Алєксєєвець.

У ході засідання депутати одним із питань розглянули звіт голови Чигиринської районної ради за рік, що минув з початку нинішньої каденції. «Нова Доба» про це дізналася в Чигиринській РДА.

У своєму звіті Валентина Іванівна акцентувала увагу на співпраці депутатського корпусу районної ради з районною державною адміністрацією, її структурними підрозділами, територіальними громадами, установами та організаціями у вирішенні всіх питань життєдіяльності району, в тому числі щодо наповнення бюджету району та забезпечення першочергових заходів з метою розвитку Чигиринщини та покращення життя мешканців Богданового краю.

Водночас вона висловила вдячність за спільну працю і взаєморозуміння депутатам районної ради, керівникам сільськогосподарських підприємств, фермерам, очільникам територіальних громад, громадських організацій, волонтерам та усім громадянам, і особливо, за те, що не залишалися осторонь проблем наших бійців в зоні проведення АТО та надавали і надають всебічну допомогу.

Потім депутати розглянули інші питання порядку денного. Зокрема, вони прийняли ряд районних програм, зокрема, програму діяльності Чигиринського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на 2017-2019 роки; програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на період до 2019 року та комплексну програму «Медичні кадри» на 2017-2022 роки.

Серед іншого – зміни до районного бюджету на 2016 рік; затвердження поданих на розгляд технічних документацій з грошової оцінки земельних ділянок; план роботи районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік; список присяжних Чигиринського районного суду.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення. Всі питання, що виносилися на розгляд чергової сесії районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x