На освітлення вулиці Чигиринської у Червоній Слободі виділили 70 тис грн

На освітлення вулиці Чигиринської у Червоній Слободі виділили 70 тис грн

Минулого тижня відбулася сесія районної ради, в ході якої було розглянуто низку актуальних питань та прийнято соціально значимі рішення для Черкаського району.

Також було прийняте рішення, визначальне для усунення проблеми, яка нині найбільше турбує жителів Червоної Слободи. Як відомо, частина вулиці Чигиринської в центрі цього села є особливо небезпечна щодо дорожньо-транспортних пригод. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Варто зазначити, що це питання і до цього перебувало на контролі районної влади. Саме заступник голови райдержадміністрації Петро Коренюк став ініціатором проведення тимчасового освітлення вулиці. Напередодні він вивчив ситуацію безпосередньо на місці у Червоній Слободі за участю відповідних спеціалістів, і вже цими днями проблемна частина дороги буде освітлюватися, що покращить ситуацію для водіїв та пішоходів.

Петро Коренюк на сесії районної ради виступив зі зверненням про виділення 70 тисяч гривень для виготовленння проектно-кошторисної документації на встановлення світлофора та зовнішнього освітленння вулиці Чигиринської. Депутати підтримали дану пропозицію і ці кошти буде виділено з районного бюджету. Також заступник голови райдержадміністрації звернувся до Черкаського відділу поліції Головного управління поліції У Черкаській області з пропозицією щодо надання чотирьох патрульних машин для проведення цілодобового чергування на території району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x