У Черкасах змагалися фехтувальники з усієї України

У Черкасах змагалися фехтувальники з усієї України

Із 9 до 11 вересня у спорткомплексі «Манеж» змагалися близько 200 фехтувальників. У черкасців – п\’ять медалей. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Змагання серед кадетів пройшли на Черкащині нетрадиційно на початку спортивного сезону. Це вимога часу, тому що після Олімпійських ігор змінились правила змагань у фехтуванні на шаблях, а наші спортсмени вже через тиждень будуть представляти нашу країну на Кубку Європи у польському місті Конін.

У перший день змагань серед юнаків перемогу виборов представник м. Київ Писаренко Іван, здолавши у фіналі одесита Єрьоменка Данііла, третє місце посіли миколаївські спортсмени Огойко Андрій та Боговін Богдан. Черкащани не змогли пробитися до п`єдесталу пошани. Лифар Антон – п`ятий, Письменний Юрій – шостий. Серед дівчат перемогу отримала харків`янка Гонцова Дар\’я (у фіналі вона обіграла киянку Олену Писаренко), а третє місце посіли черкащанка Гнідашева Валерія та Пізнюр Ірина із м. Нетішин.

У другий день змагань стартував всеукраїнський проект «Ліга 10-13», який зібрав близько 100 юних шаблістів України. Юнаки та дівчата змагалися у трьох вікових групах. Серед наймолодших шаблістів золото виборов одесит Корнілов Артем, який у фіналі переміг черкащанина Сидоренка Іллю. Третє місце поділили ще два черкащанина Головченко Богдан та Нероденко Олександр. У середній віковій групі (2005-2006 рр.н.) перемогу виборов киянин Красновид Роман, який у двобої обіграв спортсмена із Нетішина Колобаєва Дмитра. Третє місце поділили миколаєвський спортсмен Боденчук Едуард та киянин Сластін Андрій. У юнаків 2003-2004 рр.н. золото та срібло розіграли два одесита Семенов Максим та Гайсін Іван, а бронзу поділили двоє киян Григорук Олександр та Семенов Єгор.

В останній день змагались дівчата. Дві миколаївки – Бабенко Влада та Коротченко Вікторія –розіграли золото та срібло у наймолодшій категорії, а бронзу отримали черкащанка Трипольська Марічка та спортсменка із Миколаєва Бурбан Злата.

У середній групі Головкіна Софія із Києва везе додому золото, а срібло дісталось Полонці Софії із Миколаєва. Бронзові медалі отримали представниці Одеси Маринець-Кубанська Валерія та миколаївка Рубай Марина. У старшій віковій категорії Бульба Дар`я із Миколаєва посіла перше місце, вигравши у представниці Нетішина Коваленко Софії, а третє місце посіли Баглай Дана (Миколаїв) та Шмалун Софія (Київ).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x