На Золотоніщині між сиротами перерозподілили спадок

На Золотоніщині між сиротами перерозподілили спадок

Ухвалою Канівського міськрайонного суду задоволено позовну заяву прокуратури про визнання права власності за трьома неповнолітніми на земельну ділянку (пай) у порядку спадкування. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Встановлено, що сестра та два молодших брати виховувались в одній багатодітній сім’ї. Однак, крім них у родині виховувалось ще троє, на даний час уже повнолітніх, дітей.

Після смерті бабусі відкрилась спадщина у вигляді земельної ділянки (паю) площею 3,56 га, яку, відповідно до вимог спадкового законодавства, успадкувала їхня матір, яка також згодом померла. Проте найстарший брат дітей, після досягнення повноліття у судовому порядку оформив право власності на вказану земельну ділянку за собою. За апеляційною скаргою Золотоніської місцевої прокуратури вказане рішення суду скасовано та за останнім визнано право власності на 1/6 частини земельної ділянки.

За результатами розгляду позовної заяви прокуратури, Канівським міськрайонним судом за дітьми-сиротами визнано право власності на 1/6 частини спірної земельної ділянки кожному.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x