Кам’янчан вітали з Днем місцевого самоврядування

Кам’янчан вітали з Днем місцевого самоврядування

Багатолюддя, море квітів, теплі усмішки, піднесений настрій і сердечні поздоровлення. Усе це відбувалося 7 грудня 2016 року у приміщенні районного будинку культури, де пройшли урочистості та святковий концерт з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.
Ця святкова подія зібрала в одну родину депутатів усіх рівнів, представників місцевого самоврядування та виконавчої влади, керівників підприємств, установ, організацій, ветеранів місцевого самоврядування, чия наполеглива праця, воля, енергія, професіоналізм творять історію місцевого самоврядування району.
Зі щирими словами привітань звернулись до присутніх перший заступник голови Кам’янської райдержадміністрації Богдан Солошенко, голова районної ради Сергій Сундуков, міський голова Володимир Тірон.

Кам’янчан вітали з Днем місцевого самоврядування

− Ми відзначатимемо справді державне свято, адже органи самоврядування є невід’ємним та вкрай важливим механізмом реального народовладдя у демократичному суспільстві. Це доводить і самовіддана робота професійного, депутатського корпусу нашого району. І я можу з гордістю сказати, що органи самоврядування, які є надійним партнером і міцною опорою для органів виконавчої влади, роблять все можливе для розвитку нашого регіону, для покращення життя кожного його мешканця, − зазначив заступник голови райдержадміністрації, звертаючись до учасників урочистих заходів.

За традицією у день професійного свята своїх власників знайшли почесні грамоти, які було вручено в урочистій обстановці.

Вітальна святкова програма супроводжувалась чудовими художніми номерами, підготовленими художнім колективом «Ліра» Кам’янського районного будинку культури, вихованцями будинку творчості дітей та юнацтва, гурту «Сусіди» Райгородського будинку культури та ін.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x